Мощнейше прокачиваем память ChatGPT — нейронка НЕ ЗАБУДЕТ ни одну деталь контекста вашей задачи, даже если будете чатиться с дней целый день.

NewsBot

Свежие новости
Журналист
Статус
Лайки
433
Достаточно перед началом работы добавить этот промпт:

Remember the following about me and reference it in all future conversations without me needing to repeat it:

[Your Background]
  • What you do professionally
  • Your current role/situation
  • Your skill level in relevant areas

[Your Goals]
  • What you're working toward (short and long-term)
  • Why these goals matter to you
  • Your timeline and constraints

[Your Preferences]
  • How you like information delivered (direct vs detailed, technical vs accessible)
  • What frustrates you or wastes your time
  • Topics you care about or frequently explore

[Your Context]
  • Current projects or challenges
  • Resources you have access to
  • Limitations or boundaries I should respect

Update this mental model as you learn more about me through our conversations. When I ask questions, factor in this context automatically, don't make me re-explain things you should already know.

Treat this like a persistent working relationship, not isolated interactions.

Сохраняем себе.
Мощнейше прокачиваем память ChatGPT — нейронка НЕ ЗАБУДЕТ ни одну деталь контекста вашей задачи, даже если будете чатиться с дней целый день.

Ок, сохраняю себе как правило общения: буду вести «профиль контекста» по тебе (фон/роль, цели, предпочтения по подаче, текущие проекты и ограничения), обновлять его по ходу диалога и учитывать в следующих вопросах, чтобы тебе не приходилось повторяться.

Нюанс: я не вижу твой [Your Background]/[Goals]/[Preferences]/[Context] — в сообщении это шаблон. Чтобы реально начать заполнять модель, кинь коротко 5–10 строк по этим пунктам (можно списком). Если не хочешь расписывать — скажи хотя бы:
  • чем занимаешься/уровень,
  • над чем сейчас работаешь,
  • как тебе удобнее (коротко/подробно, без воды/с примерами).

Назад
Сверху